Favorite Things #3

Jeg er efterhånden selv blevet ret stor tilhænger af de her “Favorite Things”-indlæg. Det er vildt hyggeligt at bruge lidt tid på at tænke over de ting, der gør mig glad, og så er det også en god anledning for mig at gå lidt tilbage i arkiverne og kigge mine mapper igennem. Jeg bliver for eksempel lun i maven af:

Softice med chokoladeovertræk
Photobucket

At få tiden til at gå med at opdage nye idiotiske apps, som helst tjener det formål, at man kan gøre grin med sig selv og sin medblogger
Photobucket

At gå en lang tur med sit kamera
Photobucket

Enkle smykker med en god historie som helst skal være lidt romantisk
Photobucket

Verdens sødeste yngsteniece
Photobucket

At tage billeder, hvor baggrunden er sløret. Jeg ved ikke hvorfor jeg synes det er fedt, men jeg har nok 800 billeder liggende at totalt ligegyldige motiver hvor baggrunden er næsten orgasmisk sløret. Mmmm…
Photobucket
//Big and small things that make me happy!

Line Love

3 tanker om "Favorite Things #3"

  1. There is nothing funny about that overweight picture. It is actually insulting and inconsiderate. Take it off, please. And if you do, thank you.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>