Favorite Things#7

Okay, så livet som hjemmeboende, arbejdsløs esbjerggenser er lige p.t. ikke det fedeste. Jeg keder mig grumt, og det kribler og krabler i hver en knogle for at komme i gang med noget arbejde, for at flyve et smut til London, for at se mine søde venner og veninder i København, og for bare at gøre noget. Men jeg er sikker på, at tingene nok skal ordne sig, og jeg må bare huske på at tålmodighed bare ikke er min stærke side. I stedet vil jeg fokusere på nogle flere favoritting, som gør mig glad i maven.

Photobucket
Dengang Nynne holdt fødselsdagsfastelavnsklædeudfest. Dame Edna, du er min klippe!

Photobucket
Hvor meget man egentlig kan debatere Karrysalat. Er glad for endelig at have fået sat et lidt mere finkulturelt præg på vores facebook-side.

PhotobucketDengang man var lidt tættere på dem her.

PhotobucketDet her billede fra sidste år. Elsker mit kamera, det er så fint og retro.

PhotobucketYndlings, yndlings take away i London, FlatPlanet, som serverer lækkert fladbrød med det mest overdådige topping. Smut forbi næste gang du er på Oxford Street, det ligger nemlig lige før Carnaby Street ved Oxford Street.

PhotobucketVores ven Mads Fiskers uovertrufne fototalent. Tjek hans arbejde ud her.

//6 completely random things, that make me smile.

Line Love

13 tanker om "Favorite Things#7"

   • oh yes, please do! ligger sådan cirka midt mellem wholefoods og Vintage Magazine butikken – den er ikke så stor, men ejerne plejer at synge så det kan høres helt ude på gaden, så det skulle ikke være så svært at finde ;)

    • øøøh…synge? Lyder på den ene side ret awesome, og på den anden side lidt irriterende, men så længe maden er god, er jeg frisk!

 1. FAME! jeg er på jeres blog! mit største ønske er gået i opfyldelse!!!
  nu kan jeg dø lykkeligt!
  og der bliver IKKE serveret karrysalat til begravelsen!

  • Så kommer jeg ikke. Jeg er kun til fester og begivenheder, hvor der serveres karrysalat….hvilket vil sige, at jeg ikke kommer så meget ud.

  • Ja det er rigtig godt, der er dog ikke nogen blitz i det, men mener at de har lavet en nyere model med blitz. Jeg har dog ikke manglet det :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>