London Guide del 4: Parker

I 4. del af London Guiden får I nogle tips til de uendeligt mange gode parker, der findes overalt i byen.

Greenwich Park
Greenwich, London SE10 9NF
Photobucket
Jeg kan virkelig anbefale at tage en tur til Greenwich, især hvis vejret er flot. Greenwich ligger en kort, og utrolig flot, togtur fra East London, hvor man bliver ført gennem et spændende erhvervsområde i de gamle ‘docks, som er i rivende udvikling. Selve Greenwich er dog en smule mere ‘gammeldags’, og meget afslappet. Her kan du tage på marked, få lækker mad, en god øl eller tage i Greenwich Park. Parken er kæmpestor og fyldt med skæn natur, fine gamle bygninger, folk der spiller alverdens spil og meget mere. Et dejligt sted at spendere en eftermiddag, hvis du gerne vil have følelsen af, at komme lidt ud af London, uden rigtig at gøre det.

London Fields
London E8 3RH
Photobucket
Er du mere til East London, bør du absolut tage til London Fields, hvor alle de smarte, unge mennesker hænger ud. London Fields minder mig lidt om Nørrebroparken, hvor folk både griller, spiller bold, holder små pop-up fester, flasher deres sprøde cykler og hvor der ikke er langt til en kold øl på “Pub in the Park”, hvor du med udsigt over parken kan nyde noget afkølet. London Fields ligger i det über trendy Hackney og meget tæt på Broadway Market, som du kan læse mere om her.

Green Park
London SW1A 2BJ
PhotobucketGreen park ligger langs Picadilly Road, og dermed ved siden af en masse god shopping, så trænger du til en pause, er Green Park et oplagt sted at spise frokost. Tæt ved Picadilly Circus finder du nemlig rigtig mange gode sushi restauranter, med eminent take-away. Nogle af stederne er faktisk mere som små japanske supermarkeder, med både sushi og alt muligt underlig mad, du aldrig har set før. Så tag en frokost to-go og spis den i solen i Green Park.

Hampstead Heath
London NW3 2QD
Photobucket
Æv et lidt googlet-foto, men jeg havde ikke selv et bedre. I Hampstead Heath kan du nemlig få en helt fantastisk udsigt over London fra bakketoppen i parken, hvor der er opstillet et par bænke. Når du ikke gider at sidde på din flade længere, er det et helt fantastisk sted at gå en lang tur op og ned af bakker, og gennem skov og krat. Bagefter kan jeg på det varmest anbefale at besøge pubben The Southhampton Arms, der ligger lige rundt om hjørnet, og som serverer de mest fantastiske lokalbryggede cidere og øl, og som desuden er så hyggeligt og charmerende. Absolut et af mine yndslingssteder i London.

Hyde Park
London W2 4NE
Photobucket
Er du ude og shoppe på Oxford Street, og trænger du til et hvil efter en tur i Primark? Så smut i Hyde Park, som ligger lige ved siden af. Det er en kæmpe stor park, som minder mig lidt om Central Park i New York…selvom jeg aldrig har været der. Anyway. Parken er virkelig smuk og rummelig, og der er ofte alle mulige forskellige koncerter eller arrangementer, så som Winter Wonderland op til jul og musicals om sommeren. Du kan også kigge på egern, pæne mænd, leje en solstol eller spise en snack på caféen ved søen. Du kan også spille lidt fodbold eller holde en lækker picnic. Der er masser at lave og masser, at kigge på.

Der er selvfølgelig massevis af andre parker i London, så det er bare om at gå på jagt og finde din yndlingspark :)

Line Love

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>