Esbjerg//København//London

Photobucket
Jesus, mor har travlt! Der kommer lige et par tidsindstillede indlæg fra min side de næste par dage. I know, kæmpe snork, men der er lidt for få dage i den her uge, til at jeg kan nå det hele. I eftermiddag drager jeg nemlig mod København for at tage en TOEFL-test (nårh ja, og se mine venner, veninder og familie), for sådan en lille satan skal man nemlig bruge, hvis man gerne vil læse på London College of Communication. Efter København skal jeg lige hurtigt hjem og arbejde søndag, og samme aften går flyet til London, hvor jeg skal til en spændende samtale (takket være en rigtig sød læser). Går det godt, skal jeg nok fortælle mere, og går det mindre godt, poster jeg sikkert billeder af mig selv i fosterstilling med ostepops smurt ud i hele krydderen.

Indtil da må I have det lækkert! Jeg kommer ikke til at svare en hel masse på kommentarer, men lover at vende stærkt tilbage snarest. Tjekker i hvert fald ind søndag inden jeg flyver.

//I’ll be out of town the next couple of days and therefore I have planned a few posts ahead. I’ll be in Copenhagen visiting some friends, but also doing a language test, which is required if I want to study in London. After this I am traveling to London for an interesting interview, which I will tell you more about, should it go my way.

Line Love

16 tanker om "Esbjerg//København//London"

  1. Held og lykke med testen! Den er MEEEEEEEEEEEEEEEGET nem, så den største udfordring er faktisk ikke at falde i søvn! Man skal gøre det virkelig dårligt, hvis man ikke får en score over den godkendte tærskel. Don’t worry, det skal du nok klare!

  2. Er glad for, at du kunne bruge mit tip (det kan betale sig at stene ALT for meget på nettet engang i mellem).
    Jeg håber at samtalen går godt og du får jobbet, men ellers syntes jeg også, at ostepops er den rette trøst, måske også med en/ti cheeseburger som hovedret :-D

    • Det er virkelig guld værd, at have en læser som dig! Især fordi du også dyrker ostepops. Måske jeg bare skulle beslutte at ostepops skal involveres uanset om det går godt eller skidt :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>