(Patetisk) outfit recap

Det ville være en løgn så lodret som mit klistrede pandehår på en tømmermændssøndag at sige, at jeg har fået klager over, at jeg poster for mange outfit-billeder for tiden. Har tydeligvist hygget mig lidt for meget i oversize sweater her i Esbjerg, det lover jeg at lave om på fra i morgen…eller i overmorgen. Kan på stående fod ikke helt regne ud, hvordan i alverden jeg dog skal få taget outfit-billeder i London. Lidt akavet at bede sine helt nye kolleger om at tage billeder af en på kontoret, mens man poserer, især efter at man har lovet kommende chef, at blogging ikke er noget, der kommer til at fylde i arbejdstiden. Må være flittig til at bruge Pete som fotograf i weekenden.

Her er under alle omstændigheder et par outfits fra den forgangne måned. I marts sætter jeg ny rekord, promise!
Photobucket
Photobucket
//To say I’ve had complaints over too many outfit-photos would be a lie as thick as my greasy hair on a hung over sunday morning. In March I will do better, I promise. Only I still haven’t quite figured out how to get my outfit photos taken in London, now that I am starting a new job. A bit awkward to ask future colleagues at work to take posy photos of me. Might give the wrong impression.

Line Love

7 tanker om "(Patetisk) outfit recap"

 1. Det kan godt være at du ikke spammer os med outfitbilleder lige for tiden, men når du endelig gør, så sidder de også lige i skabet hver gang!

  Og stort tillykke med London forresten! Men hvem prøver jeg at narre – vi vidste da allesammen, at hvis nogen kunne klare den jobsamtale, så måtte det da være Line Låve! Sejt gået! Og jeg føler udemærket din smerte mht. at pakke sit liv ned i ÈN kuffer på 21 kg! Jeg er også lige flyttet til udlandet, og har også måtte holde “ø-råd” på ægte Robinson-manér med alt mit tøj og sko :( Mission impossible, er lige hvad det er!

  Glæder mig til at følge dit nye liv i London (part 2 that is!).

  • Det er jeg glad for, at du synes! Og tak for lykønskningen, er glad for også at kunne møde dig i kommentarfeltet fremover, når jeg er i London :)

   (Hahahahahaha, holde ø-råd med sin garderobe! Genialt!)

 2. Jeg håber de fleste har lige så meget forståelse som mig, for at man ikke altid kan hoppe rundt med sit kamera og få folk til at tage billeder :-)

  Jeg glæder mig til at hører alt om dit nye liv i London! :-)

  Kh Lise Emilia

 3. Super fed blog!

  Jeg kan rigtig godt lide den røde nederdel du har på, på det første billede. Hvor har du købt den? (-:

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>