London Tips

Vi får rigtig mange dejlige e-mails og kommentarer med spørgsmål omkring London, både i forhold til ferier og rejser, men også i forhold til at bo herovre, og selvom vi ikke har alle svarene, gør vi vores bedste for at komme med tips og tricks. Derfor vil jeg lige highlighte den sektion oppe i topbaren, der hedder Travel Guide, hvor vi har samlet en masse information. Her kan I finde guides til gode caféer, barer, parker og shopping, men også gode råd om, hvordan du finder bolig i byen. Smut forbi Travel Guiden ved at klikke her.
Photobucket
//We receice a lot of e-mails and comments with questions about London, both regarding holidays but also regarding moving here. Therefoer we have made a little Travel Guide in the top bar, where you can find tips on good bars, cafées, parks and shopping, but also advice on how to find a place to stay. Have a look right here.

Line Love

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>