Homa

Som jeg nævnte på facebook, så var jeg ude og spise fin middag med yndlingsPete i fredags. Manner det var lækkert og faktisk helt rimelige priser. Stedet hedder Homa og ligger på Church Street tæt ved hvor jeg bor. Så mangler du et godt sted at spise, kan jeg virkelig anbefale det, læs mere på deres hjemmeside lige her. Og det var ikke bare maden, der var god. Selskabet var også helt i top, og i andledning af min fødselsadg (som var i sidste uge, men som jeg ikke kunne fejre med Pete, fordi jeg var i København), fik jeg det sødseste lille kærestebrev. Det er virkelig en ting Pete er god til. Han er ikke den store blomstergiver, til gengæld skriver han tit smukke kort til mig, og for at være helt ærlig, vil jeg hellere have kortene end blomsterne. Her er en massiv billedstorm fra vores besøg.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketJeg fik gnocchi med gedeost i en urte og cremesovs (frådern!)PhotobucketMed en lækker ruccolasalatPhotobucketPete fik lam med et-eller-andet-som-jeg-har-glemt,-men-som-smagte-vidunerligt!PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Til dessert fik vi begge vanilje creme brule med jordbærsorbet.

//Went to a brilliant restaurant in Stoke Newington on Friday with Pete. It’s called Homa, and if you’re ever in the area, I can really recomend paying them a visit!

Line Love

10 tanker om "Homa"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>