Mornings

Nøj mand, jeg ville ikke have noget imod at have tid til at lave sådan en omgang hver eneste morgen. Desværre er jeg virkelig dårlig til at koge æg, og på trods af at være 24, er jeg stadig nødt til enten at ringe til min mor eller konsultere Google, før jeg kan gøre det rigtigt, og det har jeg ikke tid til om morgenen. Helt ærligt, det er altså virkelig svært at huske om æggene skal i koldt vand, eller i kogende, og hvordan er det nu lige med induktion vs. gas? Jeg skal nok lære det en dag, men indtil videre er ægkogning altså et weekend projekt.

I dag er jeg på arbejde, som altid, og kontemplerer om jeg snart skulle lave en ny videoblog, kan bare ikke helt regne ud, hvad den skal handle om. Noget I gerne vil høre mig fotælle om? Måske en spørgerunde om London, studier eller Pete? Sidstnævnte er altid et megahit herinde. I elsker muligvis Pete lige så meget som jeg gør…Photobucket
//If I had the time in the morning, my breakfast would always look like this. Only I find it really time consuming boiling an egg, because it means I have to either call my mom or consult google in order to get the order and timing right. Therefore I only eat eggs on weekends.

Line Love

16 tanker om "Mornings"

 1. Dengang min mormor var død, og min morfar skulle lære at lave mad selv, havde børn og svigerbørn lavet et opslag, der hang på væggen i hans køkken. Bl.a. med “opskriften” på blødkogte æg. Måske var samme fremgangsmåde noget for dig? Så behøver du kun google / ringe til din mor én gang for hver type komfur du flytter sammen med.

  Holder i øvrigt meget af jeres blog, selvom jeg sjældent siger noget!

  • Hihi Hanne, hvor fint. Det kunne faktisk godt være, jeg skulle have sådan et opslag, måske inkluderet et par andre ting såsom “Huskt at man skal skifte støvsugerposen en gang i mellem” og “Sluk for radiatoren når du åbner vinduet” :)

   Og tak for komplimenten og fordi du kommenterer. Det er dejligt med et nyt ‘ansigt’ i kommentarfeltet!

 2. Eller en videoblog MED Pete i! :D

  Måske kan i søge på youtube, og så se nogle andres ”boyfriend-tag” og lave sådan en video, det ville være et hit! :)

 3. Du skulle tage at få dig en æggekoger!! Så skal du ikke tage stilling til så meget – kun lyden, der fortæller dig at ægget er færdigt :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>