Opskrift: Hjemmelavet pesto

PhotobucketPhotobucket
Noget af det nemmeste nemmeste at lave selv (udover frysepizza og spaghetti) må simpelthen være pesto. Fordi det smager så godt, og er sådan lidt halveksotisk (set med vestjyske øjne), har jeg altid troet, at det var en indviklet proces, som måske krævede lidt modning og tålmodighed. Aber nein! Det er så nemt, så nemt, og man kan lave det med sådan cirka hvad som helst. I denne opskrift har jeg brugt:

Ruccola (du kan bruge en hvilken som helst grønt)
Persille (kunne også være basilikum)
Pistaccienødder (kunne også være pinjekerner)
Pecorino ost (eller parmesan eller anden form for hård ost)
Olivenolie (dén er obligatorisk)
Citron (også svær at undgå)

Og så er det ellers bare ned i en blender og afsted. Personligt var jeg lidt blenderløs, da jeg stod der, og var halvvejs inde i projektet, så jeg hakkede i stedet det hele fint med en kniv. Kan man sagtens. Så hermed en lille pestoopskrift her på falderebet af sommeren.

TRANSLATION//I found out that pesto is the easiest thing to make. Ever. In the above you can see a recipe for it, and honestly it tastes lovely. You can make it with more or less everything, so happy cooking!

Line Love

2 tanker om "Opskrift: Hjemmelavet pesto"

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>