Outfit Recap

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Så er det outfits i overflod fra den seneste tid her i London. Jeg er selv ret glad for den mintfarvede kjole, som jeg faktisk kun har haft på den ene gang. Det må der laves om på. Har I nogen favoritter?

Lige nu er jeg i Danmark. Pete og jeg er nemlig i Jylland fordi vi skal til bryllup hos min kusine. Mægtigt hyggeligt!

//Loads of outfits. I quite like the mint coloured dress that I have actually only worn that one time. Do you have a favorite?

Line Love

13 tanker om "Outfit Recap"

  1. Er oprigtigt vild med alle outfits, men 1.præmien må alligevel gå til det næstesidste, der er helt urimeligt skønt!

  2. Hvor er den sorte lædertaske på billede 3 fra? Det ligner netop sådan én som jeg skal have fundet inden min taske giver helt op. Og ih, dig og den sorte blondekjole er altså bare et perfekt match!

  3. Det nederste outfit til højre er jeg helt syg med!!!?
    Du er da bare helt utrolig pæn!!

    For resten god, god blog!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>