Chelsea Boots

Desktop263-11. Shoe Biz 2. Horze 3. Shoe Biz

Help! Jeg vil gerne have mig et par lækre chelsea boots her til efteråret/vinter, men jeg er komplet splittet mellem disse tre modeller. Er der mon nogen af jer, som har erfaring med nolge af modellerne eller måske bare en umiddelbar favorit? Personligt er jeg ret vild med slangeskindseffekten, men til gengæld har jeg hørt ret meget godt om Horze-modellen, er bare lidt bange for, at den måske er en smule klodset…? Hvad synes I, jeg skal vælge?

TRANSLATION //Can’t decided which pair of Chelsea Boots I should buy. I like all three models for different reasons, but honestly can make a decision, so I need some help. Which ones do you guys prefer?

19 tanker om "Chelsea Boots"

 1. Jeg har dem fra Horze – de er rigtig behagelige når de lige har gået et par ture. de virker lidt stive i starten, men ikke klodsede. De er dejligt solide til en dansk vinter og er tilmed billige! :) Mine er ret slidte og cirka 1 år gamle, men til prisen synes jeg de er gode.

 2. Jeg har dem fra Horze, og er super glade for dem. De skal som Anne skriver lige gåes til i starten, men efter det er de super skønne. Det er jo en sko til bruges til ryttere, og derfor kan de altså tåle en masse slid, mudder og regn, som jeg har på fornemmelsen af at de andre ikke kan. Dét at de er billige er jo så kun en plus ;)

 3. Jeg har også et par sorte Horze fra sidste år, og de er SÅ gode. De skulle lige gåes til, men nu er de perfekte. De er lidt store i størrelsen, så jeg har puttet en lun sål i, men så holder de også godt til vintermånederne.

 4. Jeg har nogle fra Shoe Biz fra sidste år, som umiddelbart ligner din nr. 1 på en prik, bare de er i almindeligt læder.
  Det er en meget slank og feminin model, synes jeg, som er behagelig at have på, meget pæn og ikke klodset overhovedet.

  Minusser: Hvis ens fod er bare lidt bred, kan de godt stramme lidt, der hvor syningen er henover foden. Og så er det ikke en blød gummisål, så de siger den der klik-klak lyd, når man går (ved ikke, om det kun er mig, der helst vil snige mig af sted som en ninja?)

 5. Jeg har lige solgt mine fra Horze. Jeg synes altså ikke de er særlig gode. Jeg fik at vide at de var store i størrelsen og svinger mellem to, så tog den mindste. Men de var altså for små, og der var ikke plads til en varm sål.
  Så de var lidt kolde i det.
  Desuden følte jeg mig faktisk lidt klodset i dem. Men synes de er pæne. Og billige.

 6. Jeg købte et par Horze sidste vinter. Har brugt dem et par gange i ugen og endda haft dem med på roskilde i år. Og de ser perfekte ud stadigvæk! :D

  Behagelige, robuste og pæne!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>