En blog bliver til to

Photobucket
Kære læsere,

I 3 år har vi blogget her på www.s-u-s.dk, og det har været de sjoveste, mest berigende og fabelagtige år. Vi elsker jeres altid positive kommentarer, jeres sjove indspark, jeres støtte når tingene sejler, tilføjelser til Ugens OP&NED og jeres lykønskninger og cheerleading.

I løbet af de tre år vi har blogget sammen, er der sket rigtig meget med bloggen, men også med os selv: Vi er blevet færdige med vores bachelor, startet på forskellige kandidater, flyttet til London og meget, meget mere. Lysten til at bloggen har hele tiden været der, men nu er tiden kommet, hvor vi gerne vil prøve at blogge på en nye måde. Derfor har vi valgt at have hver vores blog.

Fra i morgen vil Line Love blogge selv på Style Under Scrutiny og inden længe kan I finde Katharina på hendes helt egen nye blog.

Det er absolut ikke fordi vi er blevet uvenner eller fordi vi er blevet trætte af hinanden. Vi har det akkurat lige så fantastisk sammen som da vi startede bloggen, så desværre, er der ingen drama på den front. Vi glæder os bare til at prøve noget nyt og til at udfordre os selv og vores blogger-evner.

Vi håber at I stadig vil følge os, både her på Style Under Scrutniy og på Katharinas kommende blog, som I selvfølgelig nok skal få nys om her på bloggen, så snart den er ready to go.

Til sidst vil vi gerne sige jer et kæmpestort tak for 3 fantastiske år, og fordi I er så umådelig dejligt selskab!

TRANSLATION// For 3 years we’ve been blogging here on Style Under Scrutiny, and it’s been the most amazing, fun and brilliant experience. But through the past years we’ve both changed and grown and now we’re are looking for a change. Therefore we are going our separate ways, and from tomorrow Line will be blonging on her own here on Style Under Scrutiny and shortly you’ll be able to find Katharina on her own brand new blog. We hope that you’ll continue to follow us in our future adventures and we would like to take this opportunity to say a biiiiig thank you for all your support through the years!

Knus og kram
Line og Kat

23 tanker om "En blog bliver til to"

 1. Jeg skal nok være tro læser af begge to. En ting bekymrer mig dog: fortsætter ugens op og ned? Enten hos jer begge eller bare den ene? Det er jo søndagens faste fix….

 2. Ååha! Underligt underligt, føler i er et celeb-couple der er gået fra hinanden ;) ej.
  Jeg har fulgt jer siden starten og selv nu hvor jeg er i Indien er i den eneste blog jeg stadig læser. Men jeg ønsker jer begge rigtigt meget held og lykke i fremtiden!
  Jeg følger i hvert fald stadig med :)

  – Luna

  • Hvor er du sød, Luna. Er glad for, at du stadig vil følge os begge, og er iøvrigt rimelig misundelig på, at du er i Indien! Send noget sol til os!

 3. Stort tillykke til jer! Jeg må indrømme, jeg har det lidt på samme måde som de andre, der udtrykker ambivalens omkring den beslutning, men det er ene og alene, fordi jeres blog er en klar favorit, og så bliver man som krævende læser nok bare lidt forandringsangst. ;) Jeg synes, I har haft en sindssygt god dynamik her på bloggen, men samtidig kan jeg også sagtens mærke, at der er sket en ændring, efter I ikke længere hang ud sammen dagligt i det københavnske. Og det er jo kun en naturlig ting. Så jeg synes, det lyder som en virkelig spændende beslutning, og jeg er med jer hele vejen! Rigtig meget held og lykke til jer begge – jeg glæder mig til fortsat at følge med! Og Line, dit nye layout er jo allerede så flot! :)

  • Hej Anne,
   Tak for en rigtig fin kommentar. Det er ogsaa bittersoedt for os, men jeg er sikker paa, at der er masser af god blogging forude :) Er glad for at du stadig vil foelge med, og at du kan lide det nye layout. More to come!

 4. Hej Line. Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt mere om din uddannelse da jeg selv er færdig med min BA på KU og overvejer at tage en kandidat i London faktisk. Har du taget den i tilknytning til din BA i Danmark, altså fået merit/betalt, eller som en selvstændig uddannelse i London, og i så fald, hvordan har du fået penge til det? Er det ikke dyrt? Jeg ville sætte meget pris på hvis du kunne fortælle lidt. Tak! Knus Line Marie

  • Hej Line Marie,

   Tak for dit spoergsmaal. Jeg taenker, at jeg vil lave et indlaeg om min uddannelse og om at laese i udlandet, hvor jeg samler op paa alle spoergsmaal og kommentarer i en videblog. Og saa skal jeg nok have dit spoergsmaal med ogsaa :) Jeg lover det kommer paa meget snart!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>