Favorite Things #12

“Favorite Things” har holdt en helt unødvendig pause det seneste stykke tid, så det er på høje tid at det bliver genintroduceret. Jeg bliver nemlig selv så glad i låget af disse små indlæg, som hjælper os med at huske, at sætte pris på alle de små gode ting, der sker omkring os hele tiden.

Photobucket
Gedeostsalat på Hurwundeki. Brilliant café, genial salat!

Photobucket
Kaffe på termokande indtaget i lokal park mens det er lidt for koldt, til ikke at have luffer på.

Photobucket
Kombinationen af disse pletter og sko. Det taler til mig. Hvorfor er det blevet så gävle koldt?

Photobucket
Min nye livret: Jamie Olivers spinat, feta og pinjekernetærte.

Photobucket
At jeg har fået tilsendt en cykelmaske fra totobobo, som jeg snart skal have testet. Jeg cykler ofte til uni, men min rute er ad nogle ret trafikerede og osede veje, og nogle dage føler jeg virkelig, at det sætter sig i mine lunger. Men forhåbentlig kan sådan en maske hjælpe (selvom jeg kommer til at se SÅÅÅÅÅÅÅ dum ud!).

PB309919
Min adventskrans. Som jeg helt selv har…omend ikke bundet, så puttet rødt bånd og lys på. Jeg glæder mig så meget til at tænde den på søndag. Mine engelske flatmates har ikke helt forstået konceptet endnu, men er meget nysgerrige omkring dansk jul.

TRANSLATION //“Favorite Things” have had a completely unnecessary break on the blog, so I think it’s about time to reintroduce them. It’s all about appreciating some of the lovely little things that happen to you every day and make you happy. This time, for me it’s been Hurwundeki’s brilliant goat cheese salad, thermo coffee in a park, the combination of spots and nude shoes, my new mask for cycling and my Danish ‘Adventskrans’.

Photobucket

8 tanker om "Favorite Things #12"

  1. Bliver jo nødt til at købe sådan en maske til min morgenløbetur. Tror seriøst at netto resultatet af min løbetur pt. er usundere end hvis jeg lod være med at løbe. Og Slagelse er jo ikke ligefrem en storby! Men benzin og dieselos kan den godt være med på!

  2. Hvor er din adventskrans bare fin :) Jeg plejer at julenasse på mine forældres krans, men i år har min mor flettet en til mig af min mormors lille plastikjuletræ, der altid plejede at være fremme til jul. Bedste arvestykke nogensinde <3

  3. Havde ellers aldrig overvejet, at man kunne få en ‘cykelmaske’! Men ideen er da ellers smart – Jeg kommer lidt til at tænke på forkølede asiatere :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>