Voksenpoint!

Photobucket
Seje Cathrine gjorde noget meget voksent her den anden dag. Så gjorde yndlings Ane noget lige så voksent. Og nu har jeg sørme også scoret ekstra voksenpoint: Fra næste torsdag får jeg ugentlig en kasse med spændende frugt og grønt leveret til døren (eller det vil sige, leveret til hårdehvidevare butikken ved siden af min lejlighed, som tager imod alle vores pakker. Har ikke nogen opgang. Undskyld Rashid!). Manner jeg glæder mig. Og manner hvor er det aaaalt for ‘far, mor og børn på Østerbro’ at få øko-grønt leveret til døren.

Det krævede ALLE mine overtalelsesevner af få Pete med på idéen. “But why do you want veg delivered to our door, when we litterally live right opposite London’s biggest supermarket?”. Point well made, Pete. Men selvom vi dyrker en semi-vegetarisk livsstil, så synes jeg egentlig, at vi spiser overraskende lidt grønt. Det ender hurtigt i pasta, bønner, ris og æg. Så jeg ser grøntkassen som en en slags frivillig tvangssituation, hvor vi enten kan spise hvad der er, eller smide fuldstændig gode råvarer ud. Jeg holder på den første.

Jeg har købt min kasse hos fine Abel&Cole, og Pete måtte virkelig give mig ‘nu styrer du dig’-blikket (faktisk har han lige lært at sige “slap af” på dansk, så det var en kombination af de to), for at jeg ikke puttede rugbrød, krydderier, ciders, olie, kager, chokolade og vin i kurven også. Jeg kunne (og kommer helt sikkert også til) købe mig fattig på den hjemmeside! Lige nu får man den fjerde kasse gratis samt en gratis kogebog. Så hvis du bor i London, synes jeg du skulle besøge siden. Kasserne ligger fra 9 pund og opefter.

TRANSLATION // I did something that’s very grown-up: I bought a box of fruit and veggies to be delivered to my door once a week. How about that? I felt inspired by a fellow blogger and one of my friends, who did the same in Denmark. I went with the brilliant company Abel&Cole, who sell a variety of different organic boxes, but also herbs, cider, beer, chocolate, bread and much more. Right now they offer your fourth box for free and a free cookbook, so if you live in England, you should really check them out!

Photobucket

11 tanker om "Voksenpoint!"

  1. Årh, det ser lækkert ud! Og ja, det er på en eller anden måde mere motiverende at få det leveret til døren. Så du artiklen om at “bokse sine grøntsager op” i Politiken den anden dag? Det handlede om at man sagtens kan skære alle sine grøntsager ud og så have dem liggende parat i køleskabet i op til 6 dage for ligesom at gøre det hele nemmere.

  2. Haha, slap af er også et vigtigt udtryk at kunne – Dog ikke i denne situation. Mad er jo livsnødvendigt?! Ingen grund til at spare der. Og med lige til døren-levering kan jeg da slet ikke forstå hans indvendinger :D Glæder mig til at følge dine oplevelser med det! Herhjemme er Aarstidernes kasse også fast inventar hver uge :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>