All I want for Christmas

Photobucket
1: Helly Hansen regntøj // 2. La Roche Posay Body Lotion // 3. Purely Professional Treatment 1 // 4. La Roche Posay Face Scrub // 5. BH fra Monki // 6: Blazer fra Zara // 7: Clean Skin // 8: Brune papkasser til mine sko //9: Sko fra Gardenia // 10: Taske fra Lommé // 11: Jamie Olivers 30 Minute Meals // 12. Mason Pearson børste //

Det er snart jul, piger, og jeg tror aldrig jeg har glædet mig så meget, som jeg gør i år. Pete synes heldigvis, at det er lidt sødt, at jeg konstant går og krammer mig selv, af ren lykke over højtiden, og over at jeg snart skal hjem og se min søde familie.

Mine juleønsker i år er i virkeligheden lidt kedelige. Jeg har ikke inkluderet uldsokker på denne collage, selvom de faktisk står på min liste (men jeg håber virkelig ikke, at jeg får dem…medmindre de er hjemmestrikkede). Allermest ønsker jeg mig nok Treatment 1 fra Purely Professional, regntøj og produkter fra La Roche Posay, sidstnævnte er jeg vældig afhængig af. Min hud kan i.n.g.e.n.t.i.n.g. om vinteren, og går helt i koma over kombinationen af kulde og radiatorvarme, men jeg synes virkelig, at La Roche Posay-produkterne virker for mig.

Hvad står allerøverst på jeres ønskeseddel i år?

TRANSLATION // It’s almost Christmas, and I can’t remember the last time I was this excited about the season. Luckily Pete thinks it’s kind of cure that I’m constantly hugging myself of pure christmas glee. My wishes this year are a little bit boring I think. But on the very top of my list are Treatment 1 from Purely Professional and products from La Roche Posay, which I loooooove. What do you guys want for Christmas this year?

9 tanker om "All I want for Christmas"

  1. Jeg synes nu, det er nogle fine ønsker, du har. Praktiske, ja (de fleste :p ), men ting du vil gå og glædes over i hverdagen :)

    Jeg har i stedet fået en 5-årig til at lave min ønskeseddel, så den består mest af Mumi, Hoptimister, masser af glimmer og lidt smykker. Hurra for jul! :D ;)

  2. Øverst (på den meget lange liste) står også Treatment 1 fra Purely Professionals + deres ansigtsrens. Plus blogdimser, dullegrej, tørklæder, bøger og og og og meget mere :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>