Outfit recap

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Et hurtigt overblik over, hvad jeg har haft på, det sidste stykke tid. Har I en favorit? Personlig er jeg ret vild med nummer 3 og 9. Husk, at det er ved at være sidste chance for at stille mig spørgsmål omkring London. Klik her for at stille dit, som jeg lover at svare på i en video.

TRANSLATION// A quick overview of what I’ve been wearing for the past few weeks. Do you guys have a favorite? Personally I quite like number 3 and 9.

Photobucket

18 tanker om "Outfit recap"

  1. Jeg er helt vid med det første og fjerde! :D

    Jeg har lige nu min 2. advents konkurrence på bloggen, hvor du har mulighed for at vinde et rejse sæt med nogle af de lækre hår produkter fra Moroccanoil. Lyder det ikke fristende? :-)

  2. Nu sidder jeg her i mine nussede skiunderbukser og misunder dig, at du tilsyneladende kan klæde dig SÅ pænt trods efterår/vintervejr. Jeg har set uglet ud siden ultimo september. (Altså, sandaler!?) Og jeg som troede, at England bare var vådt med koldt på. Jeg kan i øvrigt li’ det hele! Nice little lady!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>