Ugens OP&NED

SÅ kom der endelig Ugens Op&Ned, og jeg lover her, at den vil være at finde hver søndag, ligesom den plejer. Forskellen er bare, at nu er det kun mine op- og nedture, I kan følge…hvilket selvfølgelig kun skærper opmærksomheden omkring hvor mange stupide situationer og handlinger, jeg når igennem på kun en uge.

OP:
– At bloggen har rundet de 1000 på bloglovin. Jubiii!! Tak for støtten!
– At min instagram konto også har haft rundt jubilæum. Kig forbi, så bliver jeg så glad. Jeg hedder linelove1.
– At I har været så søde omkring forandringerne på bloggen. Jeg håber, at I stadig vil læse med, og at I glæder jer lige så meget som mig, til at se Katharinas nye blog.
– At ny tilværelse som solo-blogger betyder, at jeg nu har en platform, hvor jeg kan afsløre alle Katharinas mest pinlige historier. Hæhæhææ!
– At være tilbage i fitness. Nu kan jeg endelig spise pommes med mayo og humus med god samvittighed.
– Når de viser “Real housewives of New York”, mens jeg står på løbebåndet.
– At mor Ida har sendt julepynt og kalenderlys. Er simpelthen nødt til at uddanne de her briter lidt.
– At kalenderlys knækkede i fragten og nu er ubehjælpeligt repareret med malertape.
– At en chokoladejulekalender i England har 25 låger. WIN!! Hvilket i teorien (i hvertfald ifølge min teori) betyder, at jeg godt må åbne den en dag for tidligt. Jeg tror jo alligevel ikke på d. 25. december som højtid.

NED:
– At man måske er dykket ned i julestemningen liiidt for tidligt i år. Jeg var i hvert fald helt alene i køkkenet, da jeg lavede adventskrans, mens jeg hørte julemusik. Briter kan være så kyniske.
– Når man læser journalistik, men udelukkende købte dagens avis, fordi der hørte en gratis jule-cd med.
– At have 7 kæmpeafleveringer hen over jul. Bliver sååå hyggeligt!
– Når man har møde med vejleder om afhandling, der skal skrives til næste år, men vejleder hader ALLE ens idéer. ALLE!
– Når man sms’er mens man ligger ned, men har så klistrede klodshænder, at telefon glider ud af greb og lander lige i ens fjæs.
– At briter ikke aner hvad en adventskrans er.
– At man dermed heller ikke kan få adventslys eller grankrans nogen steder. Jesus!
– At der pt. foregår vejarbejde LIGE uden for mit soveværelsesvindue.
– At man kan ånde lettet op, for det er jo kun den nye togbane, de er ved at bygge, og arbejdet slutter allerede i 2017.
– At vejarbejde betyder, at mystiske typer iklædt orange veste har hegnet hele vejen uden for min lejlighed ind, og dermed afskåret mig den mest direkte rute til supermarkedet.

Hvad har I oplevet af op- og nedture denne uge? Og glædelig 1. advent!
Photobucket

Photobucket

9 tanker om "Ugens OP&NED"

 1. Juhuu, advent! Jul! Juuuul!

  Min uge har mest været ‘ned’, da SU-styrelsen efter 10 år(!) med godkendelse af SU til min uddannelse i udlandet, hvoraf den sidste blev givet for to uger siden, har besluttet, at det hele var en stor fejl. Herligt. Så nu begynder den store slåskamp med dem, men ‘heldigvis’ er vi hele 6-7 personer, der er kommet i klemme.
  …så jeg har trøstespist julegodter hele ugen. Det kan vel godt kategoriseres som en slags op.

  • Aiiii Stine, jeg føler for dig. Jeg brugte selv 11 måneder sidste år på at få tvunget min Master igennem hos SU-styrelsen, men det lykkedes altså til sidst, så jeg håber at dig, og de andre, som er i klemme, er lige så heldige. Indtil da er det 100% legitimt at fråde julegodte for at kompensere for SU-styrelsens latterlighed.

 2. Jeg har lavet den med telefonen alt for mange gange..

  Av det har været en mærkelig uge, nu hvor jeg lige tænker over det.
  Både på godt og ondt :-)

  NED:
  – At min kæreste slog op (ekskæreste nu)
  – At hente de sidste ting i hans lejlighed, være så ude af det og stædig at man nægter at tage sin (ellers dyrt købte) the med hjem, fordi han bare ikke i den situation skal prøve på at være sød. (Dumt princip alligevel!)
  – At cykle i øs regnvejr fra ham og hjem (Bittert med bittert på)
  – At have mistet koden til sit boxitrum lige som man havde en kørerlejlighed.

  OP:
  – At rejse sig oven på breakuppet, og faktisk have det glimrende, og overskud til at fortælle om det: http://www.liseemilia.dk/2012/11/not-sure-how-it-ended-but-it-started-with-a-kiss.html
  – At jeg fik min nye vinterjakke, og der kun var én tilbage i min størrelse!
  – At folk bestiller tegninger af mig som en i fanden = penge til julegaver!
  -At løbe ud iført leggings, t-shirt og vinterjakke fordi det sneer, og derved hoppe af glæde. Jeg elsker sne! Og stå og stirre i en halv time, amen forhelved hvor er det bare pisse smukt
  – At det er jul.

  – Lise Emilia
  http://www.liseemilia.dk/

  • Sikke en turbulent uge, Lise Emilia, og sikke noget rod, sådan at blive slået op med. Men jeg kan læse på dit rigtig gode indlæg, at du tager det med løftet pande, og fokuserer på alt det gode i dit liv. Det er sgu sejt! Masser af kærlighed herfra!

 3. - Når man sms’er mens man ligger ned, men har så klistrede klodshænder, at telefon glider ud af greb og lander lige i ens fjæs.

  …. been there done that!! x1000. Dovenskaben længe leve!

  Håber du nyder julen i UK sammen med Pete. Hils og sig hej fra mig :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>